Å vad jag trivs just nu ❤

Nu har det blivit många dagar i rad med träning... så imorrn blir det en härlig VILA!

 
Igår var jag o Katarina ute o cyklade! Det blev härliga fem mil i solsken o nästintill vindstilla! Katarinas första tur för i år! Jag är imponerad!
 
Idag träffades vi fyra tjejer på Konsums parkering klockan 11 o drog iväg mot Genarp! Vi hade ingen egentlig plan annat än att det vore trevligt med en fika/lunchpaus... så efter ett högervarv runt Häckeberga hade vi skrapat ihop 4mil...då passade vi på att pausa på Bastrian i Genarp! Ett mysigt café med god mat o fika! Sen hade Malin en tid att passa så hon och Anna drog iväg hemåt...Rebecka föreslog ett vänstervarv runt Häckeberga eftersom varken hon eller jag hade någon tid att passa... så vi trampade upp tempot, tog rygg på en man som cyklade om vid Gyllebo o bara njöt av farten o utsikten! Sen kom vi på att vi kunde ju passa på att ta en kaffepaus i Lyngby ;) så sagt o gjort så rullade vi in till Mikaela för en härlig pratstund o gott kaffe ❤ Nu hade jag bräckt det förra "längdrekordet" med 1,5mil... 6,5mil då... men så var batteriet på cykeldatorn dåligt ☹️ så de två milen på väg hem reggades bara halva... men 8,5mil blev det idag! Underbart! Känns bra för en nybörjare som mig! På fredag är det två månader sedan jag blev med en racer -så detta är ju bara början!
 
 
Jag, Anna, Malin & Rebecka på Gastrian <3
 
 
Förutom makrillgryta så blev det denna glutenfria "fuling"  eller kaloribomb😅👌
 
Roligt hade vi allt!
 
Kör sakta...😅😂

Väl hemma så satt det fint med grillat!

 

Ryggbiff med sallad <3

 
Längtar redan till nästa tur!! Men det får vänta till tisdag när jag cyklar till jobb! Sen tänkte jag cykla torsdag o fredag till jobb också...för att det  sen blir lite längre turer i helgen!
 
Puss å kram