Cykelsnack...vad annars ;)

Igår hämtade jag hem min cykel! Som ni vet så var den inlämnad på service på BIKEFIX i Genarp, vilket jag för övrigt kan rekommendera varmt! Bakhjulet var så ocentrerat så det var bara en millimeter till ramen! :O Framhjulet var inte heller centrerat utan hade också många lösa ekrar...Men vilken skillnad det var att cykla med den nyfixad!
 
Tommy och ungarna körde mig till Genarp efter picknickkvällen på Ellies förskola för att jag skulle kunna ta en cykelrunda...<3
 
Och oj vad det gick undan! Då jag låg över 30km/h första biten så kände jag ju bara att nu får jag ligga i detta tempo hela vägen... ;) Så lite pustigt var det allt emellanåt men med ett snitt på 29,7km/h alléna känner jag mig nöjd! Tog även en av nedförsbackarna "snabbast av alla tjejer" på Strava ;) Ha ha! Näe...det får inte bli något måste eller kamp mot klockan, men det var så roligt att jag var EN sekund snabbare än förra ledaren...
 
Bara älskar cykling! Det går att få ut så mycket av det! Både träningsmässigt, men även upplevelser, mys och trevligt sällskap! Det är så mångsidigt!
 
 
 
Jag berättade ju häromdagen att Tommy tyckte att vi skulle cykla tillsammans -så jakten på NY cykel har börjat! Har googlat och jämfört och funderat men inte varit och provat någon än...men är såååå sugen!
 
Den "Liv"cykel jag tittat på innan har de komponenter jag vill ha, men det är inte särskilt snygg! Men däremot är den med 105växel riktigt snygg (den andra har Ultegra)...men tänkte samtidigt hur mycket skillnad kan det egentligen göra mellan 105 och Ultegra?! 
 
Alltså den är bara SÅÅÅ skitsnygg!! Faller jag för den även när jag provcyklar så får det minsann bli denna!
 
Men nu blir det paus på cyklandet, iaf fram till söndagkväll ;) För imorrn sticker jag o Malin till Köpenhamn <3
 
Puss å kram