iframe { height: 1px; width: 1px; }

Vad är egentligen lagom med träning?

Idag är det dags! Dagen som våra barn pratat om i flera veckor! Kräftskivan!

Vi började redan förberedelserna tidigare i veckan då tält sattes upp o igår stod jag i köket i flera timmar o tillredde pajer! Idag fortsatte bestyren, men jag började min morgon med en tur i skogen!
Tog mina 20min löpning ute istället för på löparbandet! Kändes så bra! Men för att lättare hålla koll på tiden satte jag igång runkeeper, men jag lyckades strunta i kilometertiden! Den fick ändå fnatt o räknade tiden dubbelt så snabbt... Så det var lätt att strunta i...

 

De här bilderna PEPPAR mig då det påminner mig om att jag sprang helt UTAN krav!... Underbara känsla!

För er som inte hängt med i svängarna så fick jag tipset av min chef att bestämma mig för att springa 20min två gånger i veckan för att komma igång igen! Helt enkelt strunta i kilometrarna o bara hålla tiden ut...sen öka det efterhand...och det känns himla bra! Är där jag vill vara tankemässigt o träningsmässigt då... Fyra träningspass i veckan är alldeles passligt för mig så det strävar jag efter! Men ta nu inte det som någonslags måttstock! En del vill köra 7pass i veckan och för andra är ett pass i veckan alldeles passligt för dem! Vi är alla olika och har olika mål med vår träning! Jag gillar hur det känns i kroppen när jag är bättre tränad, jag gillar endorfinerna och hur de påverkar mig positivt! Jag har inte (längre) några förhoppningar om att bygga muskler utan helt enkelt må bra på insidan! Jag vill orka mer och känna mig sund helt enkelt!

Skickar vidare lite av det lugn jag känner just nu till alla er där ute ❤️

Puss å kram