Sveriges Romancedrottning <3

Jag har berättat om den innan, boken som blivit stående i min bokhylla i två års tid...Jag började läsa den 2014 då jag förälskade mig i omslaget...men jag var inte mottaglig då så den blev stående i bokhyllan efter ett kapitel...Men så började jag läsa den för ett par veckor sedan...Å herregud vad bra den är!!
Så här skrev jag om den på Instagram 

Snart är den utläst... ❤️ så fantastiskt bra! Det är svårt att med ord beskriva hur underhållande, fängslande o kittlande den är! Hur spänningen byggs o vändningarna kommer lika snabbt från oväntat håll! Den är genialisk i sitt sätt att gripa tag i läsaren! Helt outstanding! Har andra delen hemma så nu sträckläser jag! Finns totalt tre böcker i serien😍

 När jag blev så trollbunden i denna bok beställde jag genast bok nr2...
 
 
 Den är om möjligt ÄNNU bättre! Kan knappt vänta på trean!
 

Myser i #läsfåtöljen med andra delen i serien.... #enendahemlighet Den är ÄNNU bättre än första! Som OM det var möjligt! En bladvändare utan dess like! Det var längesedan jag läste en bok som var så svår att lägga ifrån sig! Grymt@simonaahrnstedt ❤️🤘🏽👏 den är fantastisk!

Det som faktiskt är extra roligt, jordnära, är att Simona (författaren) har tagit sig tid och svarat på mina kommentarer om böckerna <3 All kredd till dig Simona! 
 

Magiskt! Bladvändare! Underbart! Ska du bara läsa en bok -läs denna! Eller för den delen läsa alla tre i serien! ❤️💚💙

 
 Kan knappt bärga mig för bok nr3!! <3
 
Slutet på November är det dags för bokklubbsträff igen och till den gången är det jag som ska ha bestämt bok, men det är redan klart :) Så jag ska nog ta mig tid att läsa ut trean innan dess också! Den är beställd, liksom hennes första serie om Slottet Wadenstierna, som tycks utgöra en del av Familjen De la Grips historia..
 
Puss å kram