Bästa dagen ever på Lalandia & nära-döden-upplevelse på samma gång.....

Igår var HELA dagen på Lalandia! Vi stack iväg efter en sen frukost, behövde bara gå "halva" vägen då de har ett tåg som går varje halvtimme till centret...Skönt att vila benen lite... Men vi började med BAD. Å hela familjen var verkligen på topp! Vi brukar hänga ihop allihopa den största delen av tiden med allt från vattenrutschbanor till de varma bubbelpoolerna ute och inne! Det var så avslappnande mitt i all lek! Vi gled runt i den lilla "strömmen" på ringar och bara var, hängde i den varma bubbelpoolen där ute och bara slappade! Det var så stressreducerande för hela familjen att jag aldrig sett dess like innan! Istället för att bli rastlösa, som så många andra gånger, så kunde vi bara vara! Inte så vanligt för en fyraåring och en sjuåringe kanske?! Eller desto mindre ovanligt för föräldrara... ;)
 
Jag och Melvin åkte den "värsta" vattenrutschbanan för första gången också! Till saken hör att Melvin varit väldigt reserverad för vatten! Men idag tog vi en sådan gul madrass, med plats för fyra personer. Men eftersom minimilängden var 120cm fick Ellie inte åka...och eftersom jag är mer "fartglad" vad gäller sånt här, till skillnad från Tommy, så fick jag åka med Melvin...Men huuuuujjj vad det gick! Melvin åkte BAKLÄNGES ända fram till "rundeln" alltså baklänges "FRITT FALL" FY FASEN! Det kändes då som fritt fall i min mage iaf!! Stackars unge!! Han fick se en vrålandes mamma som samtidigt som hon försökte behålla lugnet vrålade HÅLL I DIIIIIIG!!! Fy fasen vilket adrenalinpåslag! Men stackars Melvin han tyckte det var NÄRA DÖDEN!! Men sååå coooolt!
 
Men den kändes klart mycket värre än vad som syns på videon! Såklart! ;)
 
Vi klarade det Melvin!! Det var asgrymt eller hur? Sen åkte vi den "vanliga"  där man sitter två och två på en uppblåst 8:a...
Så himla roligt det är med vattenrutschbanor! På denna pirrade det faktiskt i magen två gånger, om än betydligt mindre än i Tornadon!
 
Efter x antal timmar i Aquadome blev det en liten stund på lekland innan vi intog en av restaurangerna för middag...
 
För er som aldrig varit på Lalandia i Billund kommer här lite smakprov på "utlandskänslan"...kolla bara himlen...
 
 
 
Vi åt Buffén på Bambino, det är dyrt...men är du hungrig så kan det vara väl värt pengarna!
 
 
 
 
 
Sen lekte vi med speglarna utanför toaletterna... :)
 
 
 
 
Nu ska vi förära Lalandia o Aquadome med en ännu en dag av familjen Strömbergs liv <3
 
Puss å kram