iframe { height: 1px; width: 1px; }

Mitt liv är rebootat....

Måste bara dela ett inlägg till idag! För denna dag har verkligen satt sig på kartan...Ikväll lyckades Ellie (?) eller telefonen starta en återställning! Jag som trodde att det var lugnt, ni vet återställa den genom itunes! Men det fanns inget där! Hela kontot var bara swipat rent!? Hur galet är inte detta! Och jag vet att hon är nyfiken och trycker på det mesta...men det är så ju ganska många steg man ska ta innan man lyckas komma åt återställning!
 
Men sagt och gjort, bildströmmen var intakt iaf...så de flesta (men inte alla) bilder är ju kvar och förunderligt så finns telefonnummer kvar som en skugga :) Hejja! Men alla inställningar, anteckningar, sms och inspelningar är BORTA! Därför är jag extra glad att jag har bloggen där de flesta bilder ändå kommer in! De som har betydelse <3
 
Men samtidigt känns det inte fel att få telefonen rebootad! Jag tror att saker och ting som sker gör det av en mening! Det var kanske dags för en rensning av gammalt skit i telefonen, en omstart, en nystart...och ni vet ju alla hur mycket jag gillar nystarter! :)
 
Så det kör vi på! Det här är en OMSTART :) Bara en lite mekkig sådan då jag måste skaffa nytt bank-id och få ner alla "viktiga" appar igen ;)
 
Nu kan jag ju välja att bara ta ner det nödvändiga... :)
 
Puss å kram