iframe { height: 1px; width: 1px; }

Lalandia Rödby VS Billund...

Så...Nu har vi varit 2ggr på vardera Lalandia...
 
Igår kom vi hem från Rödby...senast vi var där så sa vi "aldrig mer"...men så blev det alltså inte...Anledningen till de orden var att kontrasten då kändes så stor till Billund, att det var slitet och attraktionerna passade inte våra barn i den utsträckning vi hoppats på. Men nu har jag ändrat mig lite...
 
Har lovat en jämförelse mellan de båda Lalandiorna så här kommer den!
 
 

Rödby

+ Nära till Tyskland

+ Billigare

+ Närmare hemifrån

+ Utomhusdelen med bad och jaquzzi, rutschbanor till barnen

+ Den nya Aquasplash med tre vattenrutschkanor

+ Flera "stora" rutschkanor

-Sämre standard överlag

-Slitet 

 

 Billund

+ Nära Legoland

+ Riktigt fräscht

+ Stugorna är lyxiga

+ Mysigare inne på Aquadome

+ Utomlandskänsla

+ Flera åkattraktioner för såväl stora som små

-Längre hemifrån

-Dyrare

 

Den senaste upprustningen av Aquadome i Rödby (Aquasplash) har faktiskt lyft hela stället! Till skillnad från Billunds attraktion i samma stil som bara har två rutschkanor så har Rödby 3st. Poolmässigt så är det i samma stil, men Billund känns överlag betydligt lyxigare -därmed också dyrare.

Och ibland känns det alltid bättre att betala för det där lilla extra! Som stugorna i Billund är helt fantastiska med alla faciliteter du kan tänka dig! Men så får du betala för det...

Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga så här:

- Vill du ha hög standard, och är beredd att betala lite mer för det, med närhet till Legoland och inte bryr dig om de där dryga 10milen extra så ska du åka till Billund!

- Vill du istället ha ett Lalandia med helt okej standard, till bättre pris, med närhet till Tyskland och inte vill köra längre än 22mil (från Veberöd) så ska du åka till Röby.

 

 
Puss å kram