Så jäkla nöjd!!

Många slantar fattigare men betydligt rikare i sinnet! Har haft ett supertrevligt dygn på vår Ullaredsresa med övernattning på "Hotellet"! 

Helena "the organiser" har gjort det igen! ;) allt klaffade enligt planerna o blå bussen höll alla 50milen! :)

Igår var det ingen kö när vi gick in 16-17-tiden...väl inne på Ge-Kås var det "lagom" med folk, inga vassa armbågar eller otrevliga människor...imorse plingade klockan 6:20 o strax före 7 stod vi alla utanför Harrys i väntan på frukost! 

Det var mkt folk i rörelse i nattmörkret men vid 7:30, när vi hunnit packa in i bilen o checkat ut från hotellet, var det fortfarande ingen kö in till varuhuset!
Väl därinne var det ungefär som igår kväll med folkmängd...vid 9-tiden hade vi handlat FÄRDIGT! Så jäkla härligt! Å väl ute kändes det ännu bättre...då ringlade sig kön låååånga vägar runt...

Vi möttes av Securitasvakter som spärrade av för utomkommande folk med tomma kundvagnar...de hänvisades till de ringlande köerna på andra hållet...

Men så SKÖNT vi slapp köa!! I kassan var det inte heller några köer för oss! :)

Kaffepaus

Helena "the organiser" igång igen! 


Det gick bra!

Kanske en runda till?! :) 


När vi körde förbi o se de LÅNGA köerna som enligt Ge-Kås hemsida var "lite kö" kändes det gött av tacksamhet att vi sluppit! ;)


Tack för senaste dygnet! Hoppas på fler turer i ert sällskap! Har haft så jäkla kul! <3

Puss å kram