iframe { height: 1px; width: 1px; }

Morgonstund...har sannerligen guld i mun <3

Uppstigning 7:30 för att äta fiberhavregrynsgröt och kokt ägg. För att sedan finslipa på hårdrockspinningslistan och leka lite med barnen, göra sig iordning och 9:30 köra igång morgonens pass! Halv sal blev det idag med härligt morgonpigga och otroligt hurtiga spinnare!
 
Denna låten med will.i.am har jag med på uppvärmningen på lördagsmornar, tycker den är så härlig! Lagom start innan man kör igång på allvar.
 
 
Sen drar passet igång på allvar! Det var lite tyngre idag än vanligt, kan ju ha berott lite på att det blivit lite mycket träning och lite vila denna veckan....Eller nja....lördagströtthet kanske...Hur som helst spinnarna i salen idag hjälpte mig verkligen att utmana lite till idag, både mig själv och dem! TACK igen för det! Så otroligt härlig känsla när man ser hur alla verkligen ger JÄRNET! Håller högt tempo och hög belastning och efteråt slänger sig över styret och pustar ut. Det är så jag vill ha det! Då är jag nöjd! :) 
 
En sak som jag dock inte är lika nöjd med är hålet (och de begynnande hålen) i mina spinningpaltor! Ett år (knappt) höll dem. Spinningbrallorna.Trodde Gore var ett kvalitetsmärke för cyklister...men tvivlar lite på det nu.
 
 
 
 
Eller så har jag tränat så hårt och mina svällande muskler har töjt ut dem...ha ha ha ha!!
  Men liiiiite längre än ett år kan man väl förvänta sig att byxor ska hålla? Utsidan av låret på vänsterben är hålet/hålen. Det är ett parti med tunnare tyg där för "ventilationen", men det ska ju hålla!! Får höra av mig till tillverkaren och klaga! Det brukar ju vara lönsamt :)
 
Har ett par CRAFT cykelbyxor också som än så länge är hela. Så håller tummarna att de håller lite längre än ett år...
 
Puss å kram