iframe { height: 1px; width: 1px; }

Om senaste dagarna...

Tyvärr går det inte att lägga upp nya bilder, så jag får ta ett race sen när det fungerar igen... Men iaf... så var ännu en helg slut... det är hemskt vad det går fort...




Tommy har avklarat sin första vecka på preparandutbildningen för att bli brandman! Som tur är bloggar en av hans kompisar på utbildeningen så jag kunde kopiera bilden på Tommy därifrån :)



Här hittar du hans blogg





Se bara vad det brinner!

Igår var vi hela familjen på Powermeet i Hässleholm :) Melvin var helt tagen av alla bilar att titta på :O). Men jag msåste erkänna att jag känner mig snäppet "vuxnare" nu...störde mig som sjuttsingen på de som var så extremt fulla att de ramlade över vagnen... Men som tur var så var det lätträknade... Vi kom iväg lite senare än tänkt... men vi hann både se utställningen och en del av cruisingen :) Vi fick t.o.m hem ett nytt luftfilter till buicken! :)



Sen idag har jag faktiskt inhandlat en pallkrage så nu har persiljorna åkt ut, liksom morötter och sockerärter åkt i jorden :) Blir spännande allteftersom allt gror... Så kan vi hålla utkik genom stora fönstret i tv-rummet, för den står nedanför :)



Sen ser jag verkligen fram emot en kortvecka med stundande 5 dagars ledighet!!!

Puss å kram