iframe { height: 1px; width: 1px; }

Så var det snart en ny vecka :)

Ja så lyder standardfrasen på söndagar åtminstone i två gånger till...sen är det SEMESTER!!!

I går kväll så vi den tredje Göta Kanal filmen... men jag måste säga att den var inte jättebra, utan helt ok, inte dålig...men lite överdriven på sina håll kanske.... Men helt ok som sagt...Det härligaste var nog att få se film bara jag och Tommy medan Melvin sov som en stock! Vi var innan på dan och kvällen med Tommys pistolskytteklubb på grillfest. Det var jättekul och Melvin sprang runt och lekte med allt och alla :) han var riktigt framåt vilket var himla kul att se! Han brukar ju alltid skina upp när det är andra människor runt omkring...åtminstone efter ett kort ögonblick av blyghet ;)

I förra veckan hittade han en ny användning för draganordningen på släp ;) Han ställer sig vid det och låter som en motorcykel  ?!!?? ;) Han gjorde samma sak igår på grillfesten :) Då satte han sig i grensle över det också :) stolt och rak i ryggen som en fura! :)

Idag körde jag hoj igen!! Det kändes lite off de första sekunderna sen gick det bara bättre och bättre! Jag körde en ny konbana idag, inte bara slalom utan och stopp och svängar också :) Det är härliga utmaningar min man ger mig :) Jag fick även köra ett par rundor på vägen och testa och bromsa i högra hastighet :) Det känns faktiskt som att det går jättebra och jag känner mig bara säkrare och säkrare :) Kan inte bärga mig tills lämpen kommer!!

Vi tänkte faktiskt (om lämpen har kommit) köra upp till Sweden rock om faster Marie kan passa Melvin? (Kan du det? Hi hi *hoppas*)

 
I år ska ju ingen av oss upp utan vi har ett gäng kompisar som ska upp så det skulle vara himla roligt att sticka upp och hälsa på dem!! För att få lite rockig festivalkänsla.... det är ju helt underbart där uppe!! Man kan vara vem man vill och gå klädd hur som helst, ingen tittar konstigt på en där!! Det är helt underbart! Och att gå bland stånden och få en del av dem känslan skulle vara underbart för att inte tala om hur underbart det skulle vara att få köra en så pass lång sträcka på hoj!! :)

Puss å kram