iframe { height: 1px; width: 1px; }

Å jag är helt såld! <3

Nu måste jag bara uppdatera er! Jag är inne på dag 5 idag! Dagarna har gått så himla bra! Det bästa är att jag faktiskt blir så mätt, både av proteinshaken och av maten! Det är nog den största oron jag tror många känner -att de ska vara så hungriga! Men det är man ju visserligen första 2 dagarna, men SEN då allt stabiliserar sig så känns det bara så bra!
 
Imorrn är det dags för vägning och mätning igen! Ska bli så himla spännande!
Nu har jag även kommit igång som återförsäljare! Igår hade jag min första visning som återförsäljare, med Sara och Sara i täten! Härlig eftermiddag med gott sällskap!
 
Jag sålde ytterligare en C9 idag, så du behöver absolut inte ha party/visning för att du ska kunna köpa! Bara kontakta mig så berättar jag mer! <3
 
 
Kan ju nämna att om du köper en C9:a så bjuds du in i en stor Forever grupp på fb samt en mindre med bara "mina" adepter ;) I båda grupperna får du inspiration, tips och du kan ställa frågor, få stöd och berätta om dina framgångar! Vi stöttar varandra! Jag finns med hela vägen genom dina 9 dagar med personlig stöttning via telefon, irl, Messenger och sms! Allt för att DU ska nå DINA mål -oavsett vilka de är!
 
Efter dessa 9 dagar tänkte jag gå över till nästa steg nämligen F1 (Forever F.I.T 1) där jag under 30 dagar tränar och äter enligt ett program. Jag behöver inte ha tillgång till ett gym utan jag kan genomföra min träning precis var jag vill! Det ska bli riktigt spännande att se hur det är! För nu har jag ju kört C9 två gånger!
 
Puss å kram
Visa fler inlägg