iframe { height: 1px; width: 1px; }

Nu har vi LOV på riktigt!

Nu har jag äntligen fått ett LOVlugn...det krävs visst några dagar för att jag ska komma ner i varv...men det gick relativt fort denna gången...och tur var väl det ;)
 
Strax efter 10 lämnade vi Veberöd i morse och kom inte hem förrän nu 20:00..en händelserik dag omhöljt av ett härligt LUGN!
 
Till att börja med var jag ju till iKlinik som jag berättade om i förra inlägget! Det var som jag trodde...muskeln och/eller en sena är överansträngd så jag har fått övningar jag ska göra så ska nog detta bli bra! En tillräcklig quickfix m.a.o!
 
Därefter var vi på bio och såg Emoji Movie. Jag var minst sagt skeptisk från början, men jag kan varmt rekommendera den! Jag somnade inte en enda gång!! ;) och det är bra betyg när det handlar om barnfilm och Camilla! Både Melvin och Ellie tyckte om den. Eller den var Amazing som Melvin sa!
 
Men så har vi såklart hunnit med lite shopping när vi ändå var i Lund :) Melvin fick en ny vinterjacka och Ellie fick en ny utstyrsel till Halloweenfesten vi ska till på fredag! En klockren sådan för alla som känner vår donna <3 Men den får ni inte se på bild förrän till helgen...
 
 
Sen fortsatte dagen i rasande takt efter bion. Vad vi har gjort då får ni höra en annan dag! ;)
 
 
 
Puss å kram
Visa fler inlägg