iframe { height: 1px; width: 1px; }

Slutspurten på semestern...

Så var de sista veckorna på semestern komna... Vet inte om det känns bistert, härligt eller bara likgiltigt..
Vi har haft en underbar sommar på så många sätt. Vi får vara tillsammans, stressen minskat och vi har fått göra saker som vi finner glädje av ❤️🙏

Förra sommarens strålande sol har vi sett en hel del av, men mycket vill ju alltid ha mer.. Men jag är ändå nöjd. Jag känner mig lugn & tillfreds - utvilad! Jag har sått frön för att börja bygga nya drömmar och det känns både läskigt och overkligt. 

I skrivande stund sitter jag i förtältet till husvagnen och utanför blåser starka vindar i mörkret... Kommer nog att fortsätta på detta inlägg i dagsljus, men härligt att få skriva av sig lite. Det ger mig sådan energi att få skriva! 

I måndags kom vi till Simrishamn & Tobisviks camping. Strålande sol och varmt! Svetten rann när vi satte upp förtältet och packade upp. Tisdagen bjöd däremot på lite kallare väder, men det blev både bad och cykeltur ändå! Vi fick även finbesök av Robban! 
Första eftermiddagen tillbringade vi vid havet. 


Första kvällen blev det en cykeltur in till Simrishamn för lite fika... glass & kaffe... Efter bad i poolen andra dagen blev det en cykeltur in till Simrishamn & middag på Måns Byckare! 
Såååå mycket gott! 


Ha ha! När Tommy betalt skulle han riva...näe rycka av kvittot och fick med hela rullen! 😂

Men wow så gott allt var - skulle ju nöjt mig med huvudrätten... Blev så proppmätt! 

Sen blev det en cykeltur till Vårhallen... Så otroligt vackert! Nu väntar ett par dagar med liiiite kallare väder... Men det ska bli mysigt ❤️ vi har några utflykter på lut om det blir för långtråkigt att vara inne 😂

Ska läsa också 🤩🙏
Alla kommer jag inte hinna med.. Men tycker om att kunna välja 🙏

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig onsdag! Vi hörs snart igen!

Puss å kram
PS för mer boktips - följ mig på Instagram - millimys.se 


Visa fler inlägg