iframe { height: 1px; width: 1px; }

Imorrn är en stor dag ❤

Nu har jag precis vinkat av mannen som spelar med Hellmet på Farmshack ikväll! Hade såååå önskat att barnvakter växte på träd så jag också kunde vara där... men samtidigt måste ju någon hålla ställningarna här hemma och fixa det sista inför Melvins kalas/födelsedag imorrn ❤

 
 Kan ni tänka er att jag blev MAMMA för 8år sedan <3 (imorrn...)

Men men...nu var det en vecka sedan jag skrev något här...det var ett tag sedan jag hade bloggtorka senast..men jag tror det har varit välbehövligt med en liten paus... :) 

Men för att ge er höjdpunkterna från veckan så var det nog i onsdags då jag cyklade till jobbet för andra gången denna veckan...men på hemvägen knäckte jag tre personbästan! Använder ju appen STRAVA som mäter sträckorna och tiderna... Sen efter det så höll jag SPINNING och jag kom upp i min MAXPULS!!! DET var minsann längesen!! Underbar känsla! <3 Nästa utecykling blir 1maj och då ska jag visst hänga på ett gäng VANA cyklister...men tror att de tar väl hand om en nybörjare som mig ;) Eller piskar på extra hårt?! Ha ha!

 Det har blivit populärt att cykla till jobbet nu <3
 
Igår invigde vi minsann också husvagnen! Det blev filmmys med den magiska leksaksaffären o barnen somnade nästan direkt... 😅 sövande effekt den har...den där vagnen... men det är så härligt att de gillar den så mycket! Imorrn ska vi till och med SOVA i den så då blir det premiär på riktigt! 😜👌 Vi är nämligen bortbjudna <3 så då passar det ju perfekt att ta med husvagnen så någon av oss slipper köra och barnen kan gå och lägga sig när de vill! :)
 
Idag fick jag passa två små söta trollungar <3 (Arvid & Ingrid) ett par timmar innan det var dags för Ellies gympaavslutning! Men dessförinnan hann jag med att duka inför kalaset. Melvin har ju bestämt att det är Minecrat-tema eller UFOsxm tema...(en känd spelare för er som undrar)...
 
Melvin har själv färgkoordinerat och beställt alla dekorationerna!
 
 Gröna emeralds -direkt från Minecraft!
 
 
Ufo´s spelkaraktär...
 
 
Puss å kram å mer kärlek till folket <3
 
 
 
 
Visa fler inlägg