iframe { height: 1px; width: 1px; }

Just nu...

Går jag bara och väntar på att telefonen ska ringa eller det där speciella mailet ska ploppa upp i brevlådan :) Jag väntar ju på besked om de jobben jag har sökt!
Fick ett gott råd i helgen att jag skulle ringa och höra hur jag ligger till och hur långt fram intervjuer är... :)
Tänkte att jag ska ta och ringa i em! :)


Hur som helst...det känns för en gångs skull som att helgen gick väldigt långsamt!! =) Och hur härligt är inte det!! I söndags var vi på 1års kalas! Det var jättekul!! Totalt var det 3 "1åringar" även fast Melvin inte har hunnit bli ett än...Det blir han på fredag!! Jiiipiii!!!!! Efter kalaset tyckte värdparet att vi skulle stanna och grilla =) Sagt och gjort vi bara gick och handlade lite god kyckling (fast dyr) och potatissallad..Jättetrevligt att vara lite social igen!! Tycker att vintern har gjort att man blir så inbunden och bara sitter hemma och ugglar...även fast vi har haft fullt upp ibland också...

Den här veckan ska mestadels handla om att förbereda för Melvins kalas och bestämma vad exakt vi ska bjuda på...Vi är inne på smörgåstårta (förutom den sedvanliga tårtan) men samtidigt så blir vi mellan 30-40 personer och det blir lite väl expensiv kanske med smörgåstårta...fast samtidigt så blir ju vår förstfödde 1år!!!

Får fundera vidare!!

Puss å kram
Visa fler inlägg