iframe { height: 1px; width: 1px; }

Adjö det ljuva livet...

Så lyder titeln på Camilla Henemarks självbiografi...

Vet inte vad det är som får mig att vilja veta mer om vissa människor/kändisar... Det är kanske något som tilltalar mig av deras personlighet... Eller "antagna" personlighet... Den bild som media ger...

Hur som helst jag läser inte vilka biografier som helst, utan jag väljer dem med omsorg...precis som jag väljer vänner ;)

För dig som ännu inte gett dig an någon så rekommenderar jag det starkt! Det är både spännande, ledsamt och inspirerande! Samma verklighetsflykt som en skönlitterär fiktion ger kan man få här!

La Camilla har fått diagnosen ADHD, vilket skapar ännu mer intresse för läsningen... Jag jobbar ju med barn och möter och kommer att möta många barn med ADHD. Jag tycker att jag fått en ännu klarare bild av hur det kan vara att leva med ADHD och vilka konsekvenser det kan få. Samtidigt sticker jag inte under stolen med att det är kul att läsa om kändisar! Å det kan jag lova, det är kändistätt i den här boken! ;)

På baksidan kan man läsa "Hon var en stilikon och en diva. En scandal beauty som skapade löpsedlar vart hon än drog fram. Alla ville ha en bit av La Camilla och hon delade med sig generöst. De flockades runt henne, från våra största idrotts- och popstjärnor till topparna inom politik och näringsliv, samt så småningom även Kungens innersta krets."

När Army of Lovers var som störst slutet på 80-talet och början på 90-talet lyssnade jag, liksom många andra, på dem och uppslukades av deras musik och närvaro. Denna färgstarka blandning människor och deras riktigt bra musik trollband mig då och likaså nu 25 år senare!

Visa fler inlägg