iframe { height: 1px; width: 1px; }

Så jäkla nöjd!!

Nu måste jag bara berätta om vårt flow vi haft idag! Vi inledde dagen men en tur till Center Syd, ett köpcentrum 4mil hemifrån. Vi behövde nämligen lite påfyllning bland sommarkläder. Väl där fick jag faktiskt lite egentid medan barnen & mannen käkade på McDonalds (jag är inte särskilt glad för den maten) så jag passade på att gå på en egen shoppingtur! Hittade två par shorts, tre linnen, en tröja & en klänning! Supernöjd, kom även hem med sololja & aftersun som idag turligt nog var sänkta med 30%... Under tiden vi var iväg hörde en tjej av sig angående husvagnen som vi har ute till försäljning, så när vi kom hem kom hon och tittade på den & slog till! Husvagnen blev alltså såld! Inget prutande utan snabb & smidig affär <3 
 
Så nu känner vi oss extra nöjda att den äntligen blev såld!
 
 
 
 
Där åker hon iväg...<3
 
 
 
Under tiden vi var iväg hörde även Emelie av sig och föreslog grill ikväll! Sagt & gjort så blev det en mysig grill-. och badkväll här! Våra söner ska ju gå i samma klass till hösten & så har de känt varandra sedan de var nyfödda så extra kul att de får stärka sin relation lite extra innan skolan börjar :)
 
Nu ser jag fram emot en lugnare helg med mycket läsning <3 Har många böcker i min läshög nu som jag vill hinna läsa innan sommaren är slut ;)
 
Puss å kram
 
 
Visa fler inlägg