iframe { height: 1px; width: 1px; }

Fredag, älskade fredag

Nu sitter jag här i solen med finsällskap och ett glas vin.. Som blev två. Njuter av att det är fredag.
Måste bara beklaga mig lite också. Tyvärr. Råkade i all min klantighet åsamka mig en brännskada igår. Vi hade föräldrakväll med Ellies klass och när vi skulle gå därifrån så skulle vi göra vårt och se till att glöden i grillen slocknade..

Hmmm... All vett rann ur mitt huvud och jag höll min arm rakt över glöden när jag tömde kaffetermosen 😱

Ha ni kan ju gissa resten. Het, het, ånga välde rakt upp på min arm! Fasen! Paniken blev ganska snabbt ett faktum när jag kände att detta var faktiskt illa. Jag som brukar behålla lugnet i alla "nödsituationer" brast faktiskt i gråt och med hela armen nedtryckt i den intilliggande bäcken ringde jag min man, gråtandes, som stuckit ifrån lite tidigare. Jag måste ha aloe Vera! Sagt och gjort 8-9min senare kommer han med en tub Aloevera som jag kunde smeta på min hand och insida arm.

Väl hemma så kom smärtan från hell! På en smärtskala 1-10 så var det 10 i jämna intervaller. Fy fasan! Bara tur att de där smärttrösklarna inte höll mer än 5-10s åt gången. Men idag känns det bättre och enligt skolsköterskan på jobbet så såg det bra ut! 6-7mindre blåsor totalt så jag tackar snabb kylning & Aloevera 🙏❤️

Men nu är jag & barnen i vårt underbara Vik. Älskar att vara här!

Önskar er nu alla en helt underbar afton!

Puss å kram 
Nya naglar sedan igår också! Och så mina fina "blåsskydd" på brännskadorna... Ber till högre makter att att de inte spricker! 
Visa fler inlägg