iframe { height: 1px; width: 1px; }

Riktigt härlig feelgood

Nu har jag hittat en ny härlig författare som började sin bana med barn- och ungdomsböcker, men som nu även gett ut två (!) feelgoodböcker för vuxna! De utspelar sig båda två kring sjön Sommen. Här kommer mina recensioner av dem!
 
Sommar vid Sommen
Camilla Dahlson

Varm och innerlig, efterlämnar mig med en varm känsla av välbefinnande!

 

Disa arbetar som ekonom mitt i storstan när plötsligt insikten av utanförskap och lappsjuka slår henne med full kraft. Hon vill bort. Någonstans där hon inte känner sig ensam…

 

En annons i tidningen får henne att dra till Sommen, där finns en gård...men kruxet är att den kostar fem miljoner!


Jag lyssnade på denna bok och fastnade direkt, för  mjukheten och tillförsikten. För det lättillgängliga språket, för karaktärerna för den känsla den gav mig. Den här historien är underhållande och lättsam och jag ville bara krypa tillbaka in i denna värld  mellan lyssningarna. Ja ville veta hur det skulle gå för Disa och de andra. Vad skulle hon ta sig an härnäst.


Storyn handlar mycket om att våga släppa taget och “go with the flow” vilket jag tycker författaren verkligen lyckats med! 

Varm och innerlig, efterlämnar mig med en varm känsla av välbefinnande!

 
 
Vinter vid Sommen
Camilla Dahlson
 
..."en varm feelgood om att se lättheten i tillvaron-allt ordnar sig. Läsaren leds in i stugvärmen bort från vinterkylan utanför"
 
 
Lisen en ensamstående 38åring med två barn i Göteborg. Hon kämpar för att få tillvaron att gå runt. I kassan på snabbköpet jobbar hon så mycket hon kan utan att ta för mycket av tiden från barnen.  
 
 
Plötsligt en dag dimper ett brev från Fonus ner. En nytt liv öppar sig och Lisen och barnen lämnar Göteborg för att ta över spahotellet vid Sommen -men är det ett klokt val? Ska hon verkligen ro det i land? Ett mysterium letar sig också in bland sidorna som ger historien ett litet sting av spänning.
 
 
Detta är en varm feelgoodhistoria om att se lättheten i tillvaron -allt ordnar sig. Läsaren leds in i stugvärmen bort från vinterkylan utanför.
 
 Tack till förlaget Lind&Co för recensionsexemplar! <3
 
Puss å kram
Visa fler inlägg