iframe { height: 1px; width: 1px; }

Ännu en dag avverkad....

...och lika underbart väder som igår har det varit! Jag passade på att sola idag också när Melvin sov... Nästan två timmar blev det och jag kunde fortsätta att gotta mig i "Elsas mode 1" :) Sofi Fahrman som har författat boken skriver på ett så lättsamt och medryckande sätt. Det är det som gör bra böcker tycker jag! Hur pass mycket man rycks med som läsare i det myller av händelser och känslor som boken vill förmedla. Underbart! Jag har förresten bunkrat upp med många fler böcker för sommaren så vi får ser hur många som hinns med :)

Nästa bok som jag tänkte mig på är "Jenny S" av Denise Rudberg... Jag läste en av hennes innan min nuvarande bok... Men tyvärr gillade jag inte riktigt hennes språk...Det var svårt att följa med i vem som sa och tyckte vad.... Så vi får se vilken recension jag kan ge denna andra bok...

Hur som helst så har vi skaffat pool idag :) Mamma och pappa måste ju få sig en plaskpöl också när Melvin redan har en ;)Så imorrn ser vi fram emot en dag med 30+ i gradantal så att vattnet värms upp något iaf ;) Idag var det ju 26 på eftermiddagen så det är ju inte alldeles långsökt.... Ser fram emot ett kvällsdop isf :)

Puss å kram

Visa fler inlägg