iframe { height: 1px; width: 1px; }

Det händer väl inte mig?!

Ni vet talesättet "en olycka kommer sällan ensam"...alltså denna veckan...två stora, energikrävande hemskheter har drabbat oss! Men det verkar komma till en lösning...Brukar inte orka/vilja skriva om allt negativt som händer -för det brukar tendera till att dra till sig mer C.R.A.P! Men jag måste berätta känner jag!
 
I tisdags var 4089kr reserverat på mitt konto...jag blev konfunderad och tänkte va fasen jag som inte ens använt mitt kort!! I onsdags stod det att Zalando hade dragit 4089kr från mitt konto -men jag hade inte handlat något! Jag kände mig vansinnig, ringde Zalando som inget kunde göra utan jag skulle skriftligen kontakta kundtjänst...Jag skrev två mail -inget svar och så fick jag något konstigt felmeddelande så jag antog att de inte hade nått fram.
 
Igår hände ännu mer tråkigheter!! Blomman har ju gått på antibiotika i två veckor men varbölden på benet försvann inte...Så jag ringde veterinären och fick en tid -det blev operation... så jag var inte riktigt vid mina sinnes fulla bruk så jag kunde ta tag i Zalando igen...Berättar mer om Blomman i ett senare inlägg <3 Men hon mår under omständigheterna ganska bra -men faran är inte över än... :(
 
Hursomhelst idag mailade jag Zalando igen -nu fick jag bekräftelse på att de mottagit mitt mail! Några timmar senare kom ett svar att jag skulle polisanmäla händelsen för att överhuvudtaget kunna få tillbaka mina pengar...Men det kändes ändå inte som ett kortbedrägeri eftersom de inte tömt kortet...annars brukar det väl, som jag förstått det, ske transaktioner tills de lyckas tömma kontot...
 
Men hursomhelst jag ringer 11414 och får vänta i kö (26min kötid) svarar samtidigt på mailet från Zalando som ville ha kortuppgifter och mina övriga uppgifter. Går in på internetbanken och ser ytterligare två transaktioner från Zalando en på 3999kr och en på 99kr! Men va fasen! Tar en skärmdump och skickar iväg mail 2 till Zalando. Väntar fortfarande i kö hos polisen. Tittar in på internetbanken igen och ser att saldot på kontot är lite högre...Tittar på transaktionerna igen och ser att det är en INSÄTTNING från Zalando!? Mailar snabbt igen, klickar ifrån mig från telefonkön och tar en lättnads suck! Ett problem mindre!

Det dröjer en liten stund så får jag ytterligare ett mail från Zalando som "Inte förstår någonting" "de har ingen förklaring till transaktionerna" men lovar att återkomma efter att de undersökt saken! Till saken hör att jag ALDRIG handlat med kort från Zalando! Om det är de som har knappat in fel kortuppgifter...hur har de då fått tag i mina uppgifter? Hädanefter är samtliga våra kort spärrade för internetköp -så låser vi upp dem när vi behöver handla på nätet!
Men kortet är spärrat så nu ska det väl ändå inte ske mer konstiga transaktioner! Men det hade ju varit spännande att veta vad som hänt? Hur har Zalando fått tag i mina kortuppgifter? Eller är det ett kortbedrägeri? Men då skulle de ju inte satt tillbaka pengarna bara sådär? Rättade de till det för att jag skickade mail eller upptäckte de sitt misstag själva?
 
Nu önskar jag er en riktigt härlig helg! <3
 
Puss å kram
 
Bildresultat för kontokort
Visa fler inlägg