iframe { height: 1px; width: 1px; }

En uppdatering av livet...

Nu har det varit några dagar då bloggen legat nere, på grund av ett icke uppdaterat certifikat... ja ja back and running!
 
Till att börja med har jag varit gräsänka, nästan en arbetsvecka ;) Såå tydligt att det gör skillnad när en är själv och inte två som sköter allt det jordiska (diska, tvätta, städa, laga mat, vattna, packa, serva...ja ni vet)
 
Men jag har såååå mycket att uppdatera er med och sätta ord på för mig själv -minst lika viktigt. Jag är enormt medveten om att jag är som en gås, låter allt rinna av och vill liksom inte känna. Jag släpper fram lite i taget och sen är det locket på. Vill helst gråta i min ensamhet -men fasen till vilken nytta?! Det bästa hade ju varit att gråta mot en axel...men det är svårt...men jag vet... Mitt behov av att gråta nu handlar nog mest om min Pappa <3. Jag har inte uppdaterat mycket här kring honom på grund av hans integritet. Men jag känner att jag måste nog, för min egen skull. Eftersom jag är så sjukt dålig på att prata om mina känslor och det som händer. Jag är bättre på att skriva ;)
 
Men till saken...min pappa bor på, sedan 1,5år, ett äldreboende. För två veckor sedan ramlade han och bröt lårbenet (igen). Det har tagit på honom och de upptäckte en stor infektion, en sänka på 400 är inte att leka med och ja....nog om det...Jag känner mig mitt i allt så hjälplös då jag finns 128mil bort. Jag gör vad jag kan, men önskar att jag kunde ha gjort mer, men vet samtidigt inte vad.. Så nu vet ni... det är känsligt och kanske vill jag bara lägga locket på för att pysa lite i taget (som jag gjorde för några veckor sedan). Men det här är min blogg, min ventil. För 10år sedan var jag betydligt bättre på att använda den till just en ventil... men åldern kanske tar ut sin rätt? Att jag blir mer privat, även med mitt innersta...
 
Men nog om det. Jag o Malin fick besked i morse om att uppsatsen är godkänd!!!! Yeeeeaaa!! Glädje är ingen känsla jag hymlar med! Den sprider jag så fort jag får möjlighet! ;)
 
I morgon har jag bjudit in mina tjejor! Det har blivit lite bortfall, men vi blir iaf 5st ladies som ska mysa De Luxe imorrn! Temat för kvällen är Italien! <3 Jag älskar verkligen att planera utifrån teman, det sitter i detaljerna vet ni!
 
Sen upptäckte jag igår att jag jobbar minsann bara 2 veckor och 2 dagar till!! Sen väntar en låååång och välförtjänt semester!
 
Gällande läsningen, så väntar betydligt mer tid nu då uppsatsen är KLAR!! Sen semester på det, jag säger bara oj oj oj!!
 
Måste bara säga att de senaste veckorna har mina tankar kretsat enormt mycket kring skrivande, alltså skrivande av bok.... Hmmm...att jag ens vågar yttra detta är stort... men jag har ingen aning om det finns en bok inom mig...men jag går på känsla och känslan är att när uppsatsen är klar så ska jag ägna mig åt skrivande! :) Det får bära eller brista, eller näe förresten. Det är nog processen som är viktig för mig -inte slutprodukten. Blir det ingen bok så är det inte heller meningen. Men skrivandet fyller en funktion! <3
Därför blir det en bild som jag laddade upp idag, "mellan böcker". I skrivande stund har jag ännu inte hittat något att läsa ;) Ha ha!