iframe { height: 1px; width: 1px; }

Jag kan ha fel av Björn Natthiko

𝑱𝒂𝒈 𝒌𝒂𝒏 𝒉𝒂 𝒇𝒆𝒍 av Björn Natthiko Lindeblad, utgiven av Bonnier (2020)
 
Jag måste få säga detta… en människa har lyckats sätta ord på mina inre energier, mina inre tankar… det har aldrig hänt på ett sånt starkt och genomslående sätt tidigare. Jag är fullkomligt överväldigad -och det var jag redan vid förordet.

Det här är, liksom alla andra böcker, inte en bok för alla. Det är en bok för de, som liksom jag, är öppen för andra tankar. Om känslan. Det ”gudomliga”, andliga eller helt enkelt bara intuitionen eller är intresserad av alternativa levnadssätt.

Denna bok slog an varenda sträng i mina celler! Väckte mig! Väckte min slumrande inre livsgnista -den som ger eufori och fullkomlighet. Björn sätter ord på så mycket i mitt liv som jag tidigare inte haft ord på.

Jag visste inte att andra kunde känna precis som jag! Det gav en viktig gnista tillbaka till mitt liv. En som jag trodde var förlorad i ett evigt slumrande. Men min eufori kom tillbaka som en blixt från klar himmel efter kapitel fem någonstans. ❤️ det är jag dig för evigt tacksam @natthiko ❤️

Det här en bok full av visdom, på intet sätt fullkomlig -men så nära det går! Jag har hittat tillbaka till min inre kärna av visdom, glädje och fullkomlighet. Kärnan av livet såsom det borde vara ❤️