Veckans söndagstips - 📚

Veckans söndagstips Àr en hÀrlig feelgood "12 veckor med dig" av Johanna Schreiber


Efter ett inlÀgg frÄn Helene Holmström pÄ Instagram om just denna bok var jag tvungen att införskaffa den. Och vilken lycktrÀff det blev!

 

Det Àr en ovÀntad story som fÄr mig pÄ fall redan frÄn start! Varm och underhÄllande med karaktÀrer som vÀxer i takt med storyn. Det Àr en ovÀntad kÀrlekssaga som tar vid frÄn ett intensivt möte pÄ ett bröllop...hemligheter som ligger dolda under ytan flyter upp en efter en och skakar grunden de stÄr pÄ. Jag skulle vilja sÀga att det Àr en verklighetstrogen story, Àven om den Àr ovanlig. Men det bÀsta Àr att den innehÄller de dÀr viktiga segmenten för en bra romantisk feelgood och lagom mycket hinder pÄ vÀgen som rörde mig till tÄrar mer Àn en gÄng.


Boken Àr skriven med en vÀrme & kÀnsla för skriftsprÄket som tilltalar mig! Jakob & Linnea kommer frÄn tvÄ, till synes olika, vÀrldar. En överklasskille med sikte pÄ delÀgarskap i advokatfirman och en mer jordnÀra tjej som arbetar med vÀlgörenhet som bor i en hyresetta i Midsommarkransen. Vad som hÀnder kring dessa tvÄ fÄr du sjÀlv ta reda pÄ nÀr du lÀser boken, men jag kan lova att den Àr lÀsvÀrd!!

 
 
(null)

Puss Ă„ kram