Lill-fredag

Min förra chef hade ett ypperligt tips som han & hans sambo hade gjort till återkommande! Nämligen att en dag i veckan (eller varannan vecka för hans del) tillbringa några timmar med sin andra hälft för att äta gott och få tid till varandra.
 
Nu har jag & Tommy fört vidare denna tradition och gjort den till vår. Ikväll blev det trerätters med ett glas rött till! Det känns som fredag! Vilket gör att helgen blir riktigt härligt lång! Nu har vi gjort detta tre veckor i rad -så då får det väl ändå räknas som en vana? 😅
 
Barnen äter i vanlig tid & jag o mannen äter vid 19 efter handbollen (han tränar dottern). Lite paus för nattningslogistik emellan men annars är kvällen vår!
 
Kände ett sånt behov av att skriva om något inspirerande på hemmaplan när världen ser ut som den gör... Det har ju genom mina elva (!) år här på millimys blivit en hel del inlägg genom åren...men det går som det mesta i vågor. Men nuuuu känner jag bara att det är dags att reklaima tillvaron från covid -19 och låta mig dokumentera livets goda för kommande minnen... <3
 
 
Huvudrätten idag blev paj, här utan resterande fyllning -men den såg som å härligt färggrann ut så jag var bara tvungen att fota den!
 
 
Förrätten idag blev något så gott (& enkelt) som skagenröra på avokado :)
 
  (null)

(null)
Vi avslutade sista timmar men i badet ❤️Årets bästa köp btw!

Puss & kram