En del av vår historia...

Min Mommo & Moffa gjorde ett vidoeband på 90-talet som hette "En del av vår historia" det är ju precis vad bloggen är för mig och alltid har varit. Ett sätt att spara mina minnen, både bra och dåliga...Förutom den funktion den fyller för att jag ska få skriva av mig.. ;) 
 
Förra veckan -jullovets första dag, fick jag äran att följa med Helena på spa <3 Helt ljuvlig start på lovet -för att inte säga välbehövlig. På slutet när vi vilade i relaxen så kände jag hur svårt det faktiskt var att varva ner när hjärtat hamrade på så hårt och jag kände en allmän rastlöshet. Men med åren har jag förstått att det beror på kontrasten mellan jobb och ledighet. Det tar ett par dagar för mig att varva ner och då kan jag känna stark rastlöshet och även bli på fruktansvärt dåligt humör...Men i skrivande stund så känner jag ändå ett helt annat lugn... Lite längre ner hittar du bilder från vår spa-dag! <3 Tack igen Helena -för att du lyssnar, tar med mig på sånt här & verkligen är en fin vän!! <3
 
Igår spann vi vidare på Melvins idé om ett Nerfkrig! Vi frågade ett gäng av hans kompisar och även några av Ellies komisar och fick ihop 4st till som var sugna på pang-pang! Vi hade enkla regler -träffar på kroppen gällde & skyddsglasögon på! Vi började SOLO och körde sedan lag -men shit så roligt det var!! Jag och Tommy var också med! Så detta måste vi bara göra om snart igen! Se lite bilder nedan (efter spa:et).
'
 
Vi började med mat i restaurangen...
 
 
Sen var det dags för Spa -fotbad var först ut...
 
 
 
 
Avslutningen på Aloha-spa en ljummen "bastu" med Hawainska vindar...
 
Relaxen...
 
 
När vi kom ut var det helt mörkt....
 
 
Vägen upp till The lodge...svårt att fånga det mysiga i vintermörkret dock...
 
 
Fyndade en snygg lampa från Erikshjälpen!
Det blev lamporna till vänster, men inte för det priset! Jag hade turen att komma in på en rea på NÄTET där Bauhaus sålde dem för 32kr/st! Lite skillnad!
 
Nyårsnaglar kom på plats igår! INNAN jul helt enkelt eftersom min nagelbyggare inte hade tider närmare nyår :) Men å andra sidan har jag haft julnaglar hela december :) 
 
Vi fick en jättehärlig frukt- & gottiskorg från min mamma i dagarna också! Det var Coop här i byn som satte ihop den -mmmmm så mycket gott! Tack mammsen!! <3
 
Vi hann också med ett besök till Nova -(kaos). Melvin hittade ett par böcker...
 
 
 
 
 
Liten ritstund inne på Akademibokhandeln...
 
NERFkrig -shit så roligt!!
 
 
 
 
 
 
 
Puss å kram