iframe { height: 1px; width: 1px; }

Samlar nya minnen och minns de gamla... <3

I mitt senaste inlägg hyllade jag mitt bloggande -alla minnen som sparats och som jag kunnat återuppleva igen. Jag bestämde mig för att fortsätta blogga -hitta tillbaka till bloggandet! För hur det än är så älskar jag att skriva och mår bra av att skriva av mig och dokumentera både känslor och bevara minnen <3
 
Minnen som jag vill spara från helgen är Malmöfestivalen!
 
I lördags var vi till Mackan & Emely för inmundigandet av fantastiskt god mat! Tyvärr fotade jag ingenting därifrån, men efteråt stack jag, Tommy & Mackan till Stortorget för att se Wilmer X i regnet. Sååå himla härligt att få skratta och gråta tillsammans. Uppleva och bara vara.
Ponchosen funkade bra, men det blev litta varmt på insidan...
 
 
 
I söndags kollade vi på Dragshow på Gustav!
 
 Där sprang vi på Matilda <3 så det blev karuseller för hela slanten sen!
 
 
 
 
I fredags kom grannarna över! <3
Vi tillagade våra padrons -men ack så starka de blev ;) Passade även på att skörda lite tomater och basilika för att göra en fantastiskt god sallad med Burata <3 Love it!
 
 Kul med egenodlat!
 
Vi var också förbi olycksplatsen. Ellie var också med <3
 
 Vi försöker åka dit med jämna mellanrum för att ta bort utbrunna ljus...
 
Igår var vi och sa hejdå till Robban i ett kapell i Lund. Det var fint <3 Jag och Tommy gick in tillsammans och fick säga våra sista ord, tända ljus & Tommy sjöng och spelade två låtar för honom. Det var så tydligt att själen gått vidare och kvar vara bara ett skal. Det blev så tydligt mitt i allt det overkliga. Det kändes som ett viktig steg i bearbetningen av allt det onda. Det tar tid, men tiden ska väl läka alla sår. Men ärren bär vi alltid med oss -liksom alla fina minnen!
 
Allas vår Robban <3 Fina fina Robban! Vi älskar dig och kommer alltid att göra det! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - PLGQYZaON:

EXhvjFmJOPIidSG