iframe { height: 1px; width: 1px; }

Om en influencer...

Alexa
 
Margaux Dietz (2021)
 
När jag fick frågan om jag ville läsa denna skönlitterära erotiska debut av Margaux så blev jag nyfiken & tackade ja!
 
Det blir ju onekligen mer hajpat när en redan känd person publicerar en bok.
 
Alexa är välskriven med ett språk som flyter på bra. Handlingen för mig inledningsvis till en mörk plats men ljusas upp allt eftersom sidorna avlöser varann. Från mörker till skugga. En kvinnas transformation från ett offer i offentlighetens ljus som träder ur sitt skal till en starkare version av sig själv.
 
Det är spännande att få tillträde till en influencers vardag, även om den är fiktiv så är det säkert en stor gnutta från verkligheten. Jag är osäker på om boken fått lika stor genomslagskraft om det varit en "icke-influenser" som skrivit den… men samtidigt tror jag att det är det som ger den kraft.
 
Det är inte så många sensuella inslag som jag hade förväntat, men de finns där både mellan och på raderna. Det är ingen sedvanlig rosenskimrande romance utan har mer ett djup med stråk av mörker - vilket jag kommer att gilla! Den berör, förargar, eldar & skapar en spänning som får mig att bara vilja läsa mer! Jag fastade inte direkt och upplevde det inledande mörkret som lite för mörkt…men så tog jag upp den igen häromdagen & kunde inte sluta läsa!