iframe { height: 1px; width: 1px; }

Böckerna om Selma & Fridolf

Selektiva Selma
 
Josefine Sandblom (2020)
 
Den ultimata feelgooden med både vemod och humor!
 
Åh Selma! Selektiva Selma en ståndaktig kvinna kvinna på 70+ med sina principer som ibland, eller ja ganska ofta, både trampar i klaveret och gör mer än ett övertramp. Denna varma goa tant...dam...kvinna...människa lägger grunden för denna fantastiska, varma & feelgoodiga bladvändare! Av en händelse möts undersköterskan Eva-Lisa & Selma och grunden för en oväntad vänskap byggs upp.
 
Det finns ett djup och ett allvar i boken. Om hur vi alltför ofta bygger upp vårt pansar mot omvärden för att skydda oss eller anpassar oss efter andra så till den grad att vi tappar bort oss själva. Vi kan inte heller se på utsidan vad som finns på insidan hos alla. Men det finns hopp för alla.
 
Selektiva Selma har jämförts med "En man som heter Ove" - men den här är ännu mer älskvärd! Här breds historien ut vidare utan att bara kretsa kring Selma & jag älskar det! Den ultimata feelgooden med både vemod och humor! Jag vill läsa mer om Selma & Eva-Lisa
 
millimys.se - Mitt bokår
 
Fridlysta Fridolf
 
Josefine Sandblom (2021)
 
Detta är uppföljaren till boken "Selektiva Selma"
 
Det har varit så härligt att träffa pensionärerna Selma & Fridolf igen. Selmas karaktär är något utöver det vanliga, men så lätt att tycka om!
 
Därtill möter vi människor i alla åldrar -så den passar alla, ung som äldre!
 
Jag gillar verkligen hur författaren lyckas trollbinda mig med personbeskrivningarna som för historien framåt, hur värmen sprider sig mellan sidorna och får mig att känna som om jag vore på plats.
 
Jag kan rekommendera dessa böcker till 𝙰𝙻𝙻𝙰! Börja med att läsa 𝚂𝚎𝚕𝚎𝚔𝚝𝚒𝚟𝚊 𝚂𝚎𝚕𝚖𝚊 så fortsätter du med 𝙵𝚛𝚒𝚍𝚕𝚢𝚜𝚝𝚊 𝙵𝚛𝚒𝚍𝚘𝚕𝚏 efter det!