iframe { height: 1px; width: 1px; }

Caroline Säfstrand -en klass för sig

Nu vill jag passa på att tipsa om en riktig favorit! Gillar du som jag böcker som slutar lyckligt (feelgood) men som också innehåller ett djup? Då kommer du att älska Säfstrands böcker!
 
Klubben för lyckliga slut
Caroline Säfstrand (2021)
 
"konsten att skriva berörande & medryckande, hon kan konsten att trollbinda läsaren med vackra miljöbeskrivningar och känsloyttringar, hon kan konsten att skapa målande berättelser som stannar kvar!"
 
Caroline har verkligen förmågan att väva samman alla sinnen i sina böcker! Den här påverkar, berör & drar med mig på en inre resa som jag inte vill ska ta slut!

Den är trovärdig på alla plan, både vad gäller karaktärer o handling.

Som alltid när jag löser ngn av hennes böcker så påbörjar jag min egna inte resa...jag får idéer och funderingar som växer ikapp med handlingen i boken! Älskar den känsla med böcker som påverkar på flera plan och inte bara underhåller för stunden.

Säfstrand är helt fenomenal! Hon har konsten att skriva berörande & medryckande, hon kan konsten att trollbinda läsaren med vackra miljöbeskrivningar och känsloyttringar, hon kan konsten att skapa målande berättelser som stannar kvar!

Ända sedan jag läste hennes första bok var jag fast! Jag har velat resa till de platser hon beskriver i varenda bok. Kanske för att uppleva känslorna igen, kanske för att hennes miljöbeskrivningar trollbundit mig så pass att jag vill se dem med egna ögon?

Sverige, världen, jag har sagt det många gånger förr -Caroline är en stor författare! Jag har jämfört henne med Jojo Moyes, men nu kan vi jämföra andra med Säfstrand istället!

Till er som inte läst något av henne än -LÄS! Lyssna & låt er tas med på resor som berör!

Betyg 🌼🌼🌼🌼🌼 av 5