Fredagsmys & bokklubb ❤️

Jag blev så sugen på att både blogga & fota igår/ikväll under bokklubben...därav detta nattliga inlägg 😅 klockan är nyst nu 01:00...

För mig har bokklubben alltid varit helig. Kanske inte med fokus på boken utan att få chans att socialisera & bli bekräftad. Något som alla behöver i olika stor utsträckning.

Att bli bekräftad, att bli lyssnad på & sedd. Grundläggande behov skulle jag säga.

Att det sedan vävs samman med det att alla läst/lyssnat på samma bok och att få dela några meningar om den... för för vår del behöver det inte vara fokus på det. Bokklubben är magisk bara av att vara... att få en ny bok  att läsa -bara det! Innan vi ses nästa gång har jag en uppgift, ett mission, ett åtagande...det känns bra! Att läsa! 

Sen måste jag säga att de relationer som präglar vår bokklubb har vuxit fram genom de 8år (snart) bokklubben funnits ❤️ det förtroendet som finns har förvärvats & den gemenskap vi känner har byggts fram av 48st bokklubbsdejter genom åren.... vi ska nu läsa vår 48:e bok!

Egentligen skulle vi inte vara hos mig, men då värdinnan saknar/saknade kök så var vi tvungna att hitta en stand-in-lokal 😅(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Å då lite VR 😍👍🏻

Nästa bok, som Malin B valde:
(null)
I bunkerläkarens värld

Puss å kram