Söndagstipset ❤️Bladvändarthriller

Härliga söndag, här i östra delarna av Skåne regnar det... även om det finns en tillstymmelse till sol mellan emellanåt... Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen på sistone, framförallt med boktips... Lägger ju ut alla mina recensioner på INSTAGRAM (millimys_books), men vet att flera av er tycker att det är mer lättillgängligt här på bloggen... Så jag tänkte börja med SÖNDAGSTIPSET <3 Tanken är då att jag på söndagarna lägger ut boktips! Det kan vara både "gamla" och "nya" böcker -hoppas att ni ska gilla <3
 
 
Tre små lögner
Laura Marshall
 
Spänningen trappas upp och jag ville inte missa en enda mening i denna nagelbitare till bladvändare! 
 
Författarens debutroman "Vänförfrågan" läste vi i bokklubben -oj vilken debut!
Tre små lögner är hennes andra bok! I samma spännande och thrillerfyllda anda får vi nu följa Ellen och hennes vänner från tonåren. 
 
Boken utspelar sig både i dåtid, 2005, och nutid 2017. Harvor av händelser nystas sakta upp när Sasha plötsligt försvinner. En kidnappning till följd av en våldtäkt för närmare 12år sedan? Står Ellen på tur? 
 
Spänningen trappas upp och jag ville inte missa en enda mening i denna nagelbitare till bladvändare! 
 
Jag gillar den här skarpt! Språket! Handlingen! Upplägget! Allt! 
 
 
 
Vänförfrågan
Laura Marshall

 

Jag vill trots den lite mer stappliga början på boken ge den 5av5 möjliga läsfåtöljer- framförallt för att jag aldrig hade kunnat gissa mig till slutet!

Louise får en till synes oskyldig Vänförfrågan på facebook… Som får djupare konsekvenser än någon kunnat ana, med kopplingar till det förflutna - till det som hände 1989.

Spänningen byggs upp efterhand, men jag hade förväntat mig ännu mer… Handlingen är stundvis gripande, framförallt vid tillbakablickarna & efterlämnar en tung känsla i magtrakten.

Men nyfikenheten byggs onekligen upp när mystiken tätnar halvvägs in i boken…

Men slutligen… Vändningen… Det hade jag inte kunnat gissa..

Jag vill trots den lite mer stappliga början på boken ge den 5 av 5 möjliga läsfåtöljer- framförallt för att jag aldrig hade kunnat gissa mig till slutet!

 
Puss å kram