Ryggskott & världens komplimang

Fredag igen kära läsare! Hoppas att ni lyckas hitta guldkanten i tillvaron tillsammans med lugnet och glädjen i livet <3
 
Måste ju berätta att jag i måndags morse lyckades med konsstycket att få ryggskott! Hmm...jag var på jobbet när det hände och jag trodde "bara" att det var en muskelknuta i ryggslutet...Men när jag inte kunde räta ut mig när suttit en stund så googlade jag lite på lunchen och allt tydde på ryggskott?! Så fick jag tid på morgonen efter på iKlinik! Så efter en dag hemma så jag kunde göra mina övningar flera gånger och fick tillbaka lite av rörligheten iaf! Men smärtan söker mig! Det är ju ingen 10:a på smärtskalan men den söker mig...påverkar humör och koncentration... Men men jag är inte den som klagar :) Även om jag blir extremt trött i ryggen så går det ok...kan inte sitta så långa stunder och kan stå en hel del på jobbet och försöker röra mig mycket...så min förhoppning är att jag efter helgen ska vara betydligt bättre!
 
Men en annan sak jag måste berätta! En kollega gav mig världens komplimang idag! Hon sa att när jag kommer in i ett rum så tar jag solskenet med mig in och sprider det i hela rummet <3 Alltså TACK!! Det gjorde min dag!
Måste också bli bättre att ge komplimanger till de i min närhet! Tänk vad några ord kan göra stor skillnad <3
 
Puss å kram