Feelgoodpärla

 
Renoveringsobjekten
 
Eli Åhman Owetz
 
En vacker berättelse på alla sätt!

 

 

Detta är den fristående fortsättningen på Brevvännerna, som jag för övrigt också älskade! Vi får följa Eriks fd fru Susanne från storstaden till landsbygden där hon tar sig an ett frilansuppdrag som arkitekt. I den lilla byn Grävinge ska hon rita om en gammal fabrik till ett hotell. Men som alltid så är det inte alltid som det verkar…. jag väljer att inte spoila mer för jag tycker du ska läsa boken själv istället ❤️

 

Det är en otroligt varm historia med den lantliga idyllen som genomsyrar sidorna med gemenskap och kärlek. Det handlar om livet, kärleken och att våga. Lita på sin intuition. 

Vad är rätt. Vad är fel?

 

Med tårarna rinnande nerför mina kinder läste jag de sista sidorna…jag kan inte sätta fingret på vad det är som berör mig så innerligt, men värmen & kärleken i allt det enkla & vackra. För det är en vacker berättelse på alla sätt!

(null)

 

Brevvännerna

Eli Åhman Owetz

 

Varm, vacker och gripande. Tar mig rätt upp och ner och sköljer över mig med så starka känslor!

 

Ojj var ska jag börja? Jag har just läst ut årets bok -den boken! En varm, gemytlig & kärleksfull historia som kommer till liv mellan sidorna i detta välskrivna verk. Boken består av kortare k apitel som gör att det går att läsa när andan faller på och även om det inte finns så mkt tid för läsning för stunden. Men eftersom det är en bladvändare av rang så spelar det mindre roll.

 

Handlingen består som titeln avslöjar av ett brevväxlande, men hur och var tänker jag inte avslöja. Vi får följa karaktärerna genom uppvaknande och modet att lyssna inåt -för det är ju då de mest fantastiska sakerna kan inträffa!

 

Denna bok gav mig både tårar och många leenden och då och då utstötte jag små asgarv!

 

Alltså den spänning som byggs upp genom sidorna! Hjärtat klappar och jag ökar läshastighet. Måste veta vad som händer härnäst! Å vad jag gillade, nej älskade denna fina, underbara & beaktansvärda bok!!

 

Fin, vacker & oemotståndlig är en underdrift! Det är en helt galet gripande bok - men inte i ordets rätta bemärkelse utan den griper tag i mig och vägrar släppa. Jag kan inte släppa. Måste få veta. Vill hålla mig kvar i bokens verklighet och omhuldande romantik. Wow säger jag bara! Vilken bok!

(null)