En till drottning på tronen!

Falla fritt

Heléne Holmström

 

Här har ni en ny stjärna inom romance! Wow! Jag hade möjligheten att lyssna på Heléne på Feelgoodfestivalen och tog då chansen att köpa hennes bok som hon också signerade. Men att det skulle ta nästan fem månader innan jag läste den.... Detta var en riktig fullpoängare en fullkomlig bladvändare! Välskriven, romantisk och spännande! Som läsare släpps du in i en värld bland finansfolk och jurister. En värld full av maktspel, intriger och guldkantade champagneglas! 

Vi får följa Charlotta, tjejen från Dalarna, jurist och anställd av Svärdh & Partners en av Stockholms mest framstående byråer. Hur hon tvingas fightas med sina inre demoner samtidigt som hon tar sig an ett stort rättsfall & plötsligt uppenbarar sig en omöjlig romans.

En av detaljerna som träffade mig rätt i hjärtat är hur Charlotta utnyttjas av en annan, manlig, kollega till att göra hans jobb. Det kryper riktigt under skinnet på mig när hon låter sig kuvas och låter honom ta åt sig äran för hennes jobb! 

Sen har vi romantiken, med ett par smaskiga sexscener och en skickligt uppbyggd romantik som tar läsaren med storm! Jag fullkomligt älskar denna bok -hur jag uppslukas av miljön, intrigerna och romantiken! 

Det bästa är att bok två i serien om Svärdh & Partners kommer ut 24/1! Vet också att bok tre håller på att skrivas nu <3 

Puss å kram

 

 

 
#1 - - birgitmaria:

Den här måste jag komma ihåg. Men jag håller just nu på med en och så här jag två som väntar. Men jag ska skriva upp den på min "vill läsa lista".

Svar: Ja gör det för den var verkligen helt underbar! ❤️
Millimy