iframe { height: 1px; width: 1px; }

Aktiv semester

 
 
 
Den här turen till Kullaberg var egentligen inte särskilt planerad... men då Ellie så gärna ville att vi skulle ta en tur med husvagnen i sommar så bokade vi! Det blev en sådan lyckträff! Vi har aldrig varit på dessa ställen tidigare & vilka upplevelser vi fått!
 
 
Kullens fyr & Silvergrottan
 
Första dagen bjöd på en vandring runt Kullens fyr och en titt i Silvergrottan. Se mer här :) Det var mycket brantare på sina håll än vad vi hade trott, men det gick bra! Det var dock vääääldigt blåsigt.
 
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Mölle & Krapperup
 
På kvällen tog jag & Tommy en sväng med elscootrarna till Mölle för att spana i hamnen...
 
(null)
Hamnen i Mölle
(null)
 
(null)
 
Det är så härligt (och enkelt sätt) att ta sig fram med dessa!
 
 
 
Tanken var att äta den gigantiska räkmackan på Hotell Kullaberg någon av dagarna men det var för mycket folk... Så det blev en räkmacka på Krapperups Kaffestuga istället!
 
 Mmmm rödlök och ärtskott blev pricken över i:et!
 
 
 
 
 
Nimis
Andra dagen bar det av till Nimis -som visade sig fylla 40år just denna dag! Lars Vilks var där med ett dussin poliser med automatvapen, helikopterunderstöd samt kustbevakningen. Lite konstigt först innan vi fick reda på varför de var på plats :)  Det var en ganska tuff vandring stundtals -men vilka kämpar vi har i familjen! Lite kvällsunderhållning på campingen och sedan kortspel i förtältet.
 
(null)
 
(null)
 Mannen med kameran i högsta hugg är den (beryktade) konstnären...
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tumlarsafari
Tredje dagen bar det av till Kullaberg igen för åka Tumlarsafari med RIBbåt! Shit vad härligt det var! Jag lyckades sammanlagt se fyra tumlare och resten av familjen såg också! Men det var hela upplevelsen som var så härlig! Att åka snabbt på havet, se vacker natur och höra lite anekdoter om miljöerna. Det är Kullabergsguiderna som anordnar dessa båtturer. De har även andra upplevelser    t ex klättring!
(null)
 
(null)
 Hela familjen tyckte om att åka fort! :)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
 
(null)
 Naturum påbörjade sin Västkustvecka just denna dag så vi fick veta lite mer om alger när vi väntade på Tumlarsafarit...Ellie gillade algchipsen!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 Där nere är båten vi åkte med, efteråt fikade vi på klipporna. Det var precis som att vara utomlands! Man ur huse och så många badare just denna dag då temperaturen kröp upp till 25! Vi har haft sådan klockren tur hela semestern då vi prickat in tillfälle för utflykterna!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Minigolf & campingnöjen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lekar med barnklubben!
 
Bad
 
 Spela kort
 
Nu ser vi fram emot nästa husvagssemester 2021 och planerar faktiskt för någon vandringstur också - i alla fall jag & Tommy <3
 
Puss å kram