iframe { height: 1px; width: 1px; }

Bara lite till...

Eggande romantik och storslagna historier!
 
Simona ÄR Sveriges Queen of Romance. Hon har översatts till minst 23st språk! Har du inte läst något av henne tidigare så har du mycket att se fram emot! Kolla in några mina tidigare recensioner här eller kollar taggen "Simonaahrnstedt" om du är nyfiken!
 
Simona var för övrigt den första författaren som ville skicka en bok till mig! Året var 2017 och hon hade precis skrivit Allt eller inget! Jag var minst sagt Starstrucked! En av mina favoritförfattare ville att JAG skulle läsa och recensera hennes bok! Nu två år senare skickade hon även denna bok ❤️🙏 tänk vilka dörrar som öppnade sig för mig då. Jag läser & skriver ner några ärliga rader och så vill författarna att jag ska läsa mer och skriva mer! Känslan av att sväva runt på små moln finns fortfarande kvar!  Tack för förtroendet Simona!
 
Bara lite till
Simona Ahrnstedt
2019
 
Ni vet känslan av att veta att den här storyn kommer att vara bra. Jag kommer att bli berörd, jag kommer att skratta, gråta och bara vilja ha mer! För så har det varit att läsa Simonas tidigare böcker. Jag vill bara ha mer! Bara lite till gjorde mig sannerligen inte besviken heller! 
 
Den har gripit tag i mig, fått mig att vilja ha mer, skrattat och gråtit. Tempot i språket finns där, men det går lagom fort. Jag målar upp mina inre bilder och är där, som på riktigt. Jag ser Laholm framför mig. Jag ser människorna och känner dofterna. Jag hoppas på kärleken! Jag vet att det kommer att sluta lyckligt! 
 
Denna bok har beskrivits som Feelgood Romance... Men i ärlighetens namn vet jag inte direkt vad skillnaden är 😅 Feelgood slutar lyckligt, Romance slutar lyckligt... Väl? Hursomhelst - jag gillar det! Simona kan också konsten att skriva sex! Ja ni läste rätt! Hett ångande och smaskigt men inte så att det tar över utan allt sker i en lagom dos! 
 
Boken utspelar sig mestadels i Laholm. Stella får ärva ett torp & plötsligt gör omständigheterna så att hon tar tåget ner från Stockholm och helt ny värld öppnar sig. Svåra vägval och livsöden som lämnar sina spår. Kärleken sprirar och verkligheten kommer ikapp. 
 
 
 
Puss å kram