iframe { height: 1px; width: 1px; }

En månad har gått...

Jag har varit i valet och kvalet om jag ska bjuda in er, eller bjuda ut mig själv, i det här med viktväktandet... Det är ju inte första gången... Kanske känns det lite av ett misslyckande, vilket det också är efter jag har försökt gå ner mina 10kg i 1,5år utan att lyckas... Varför skulle denna gången vara annorlunda.
Men det känns faktiskt helt annorlunda nu! På så många sätt!

💜 Tommy är med mig & följer med i de nya matvanorna (mer vegetariskt och bara en dag med "onyttigheter" & inget gluten... Typ) 
💜 Jag planerar maten bättre
💜 Jag gör smartare val
💜 Inga förbyd
💜 Började drastiskt för att komma in på nya vanor lite mer smygande 
💜 Jag inser att det inte finns några quickfix
💜 Jag har satt upp veckovisa mål som jag kan pricka av

Det hade varit så enkelt att skylla på det som kanske gör att det skulle gå trögt som att jag har Hashimotos (underfunktion på sköldkörteln) och därmed en låg ämnesomsättning... Men näe! Det tänker jag inte göra! För det handlar bara om inkomster & utgifter. För att gå ner i vikt måste insättningen vara mindre än utgifterna. 

Men med viktväktarna fungerar det verkligen OM jag håller mig till programmet! Jag kan inte ha en dag då jag äter hur mkt som helst, utan jag håller mig till mina bonuspoints. Vilket lett till en kvalitet då jag verkligen väljer vad jag vill äta! Men eftersom det är en livsstil OCH INTE Bantning så väljer jag linschips istället för "vanliga" jag väljer proteinbars som "godis" liksom frukt och mörk choklad! Men noga planerat så att jag håller mig inom mina smartpoints! 

Det har också hjälpt mig att sätta upp en tidsram med delmål. Med en takt på 0,5kg/vecka i snitt ska jag ha nått mitt mål på valborg... 
Har en app (Remonte)  där jag kan pricka av varje uppnått mål och det skapar en drivkraft! Jag bara fortsätter som nu med ett datum i sikte. Sen handlar det om att hålla jämvikt! Eller hålla nollan som det hette för ett par år sedan... Men jag har aldrig följt upp mitt viktväktande med det... Men nu är det dags! Jag känner mig redo för en fortsatt hållbar förändring! 

I morgon har det gått en månad sedan start och jag hade i tisdags gått ner nästan 5kg!

Jag fotade mig idag & jämförde bilderna - herre j... Vilken skillnad! Så nu känns målet "tvådelade badkläder" i sommar rimligt!! 

Kanske kommer ut med någon viktbild senare i vår... Vem vet om jag vågar 😂

5kg! Då är det kul att köpa nya kläder igen 💖

Puss å kram