Det är något speciellt med Danny

Vilken helg vi haft, jag, Malin & Ingela <3 
Igår lördag möttes vi upp 9:00 på gatan för att sedan styra kosan mot Västkusten. Strax efter 12 var vi framme och hade parkerat bilen precis intill Gothia Towers där vi skulle se Danny Saucedo. Vi hade inte bokat lunch någonstans, men när vi gick förbi Ristoria såg det så trevligt (och nära) ut så det fick bli Brunch där. Ojj så mycket gott!

 
Mätta och belåtna lunkade vi sedan in på Gothia Towers där Dannys show skulle vara. Det visade sig vara en mysig miljö med en stor scen. Vi satt på läktarens första rad så vi hade bra utsikt. De andra platserna var barplatser vid runda bord. Lite lagom hemtrevligt.
 
I väntan på showstart!
 
 
 
Precis som förra showen så var den väl genomtänkt och underhållande! Men jag tyckte ändå ännu bättre  om hans förra show NU. Den var ännu mer genuin och personlig, men hela Danny som person utstrålar genuitet och personlighet <3 Inte många artister en kan säga det om!
 
 
Sen bar det av mot Ullared efter showen! Vi inkvarterade oss i Skoglängan och ge sedan in på varuhuset för att göra första fyndrundan! Det var ganska lagom med folk på kvällskvisten och när vi slutligen gick och betalde vid 21:50 var ännu färre...
 
Efter första turen på kvällen....dagens skörd blev lika stor :) 
 
För en gång skulle så hittade jag faktiskt kläder till mig själv! Barnen fick också ett rejält tillskott till sina garderober -men däribland en hel del julklappar och presenter i klädväg också! Jag hittade dock inte så mycket "leksaker" och "pyssel" som jag hade hoppats på...Vi har ju både julafton och Ellies födelsedag att fylla ut.
 
Efter shoppingen igår gick vi igenom fynden vi gjort och satt och snackade till närmare 00:30. Supermysigt!
 
Så med påfylld energi och ett lugnare jag ser jag nu fram emot sista hela arbetsveckan för det här året!

Här nedan är en av mina fynd! En julby! 🙏💝 Så länge jag önskat mig det OCH nu har jag en! Ellie har dekorerat med bomull och gjort det såååå fint! 
 
Puss å kram