iframe { height: 1px; width: 1px; }

Vem skulle jag vara om inte mig själv?

Äntligen helg <3 Jag har lyckats landa i något slags lugn nu...Äntligen. Ser fram emot en oplanerad helg med familjen. Vikten av återhämtning blir då så påtaglig...Men nu tänkte jag inte svamla om helgen utan dela ett inlägg jag skrev för en tid sedan utan att publicera det... 
 
Önskar är därmed en trevlig helg <3
 
 
Jag har kommit till en insikt som jag tror många av oss skulle behöva...Att inte se att vi misslyckas bara för att vi inte fullföljer vissa saker. Oavsett om det handlar om studier, jobbuppdrag eller drömmar. Det finns ju alltid en anledning att vi avslutar något, inte fullföljer eller väljer en annan väg. Istället för att se det som ett misslyckande, så kan vi ju välja att se det som "att det inte var meningen". 
 
För om jag aldrig skulle våga chansa. Aldrig våga ta steget. Skulle jag ångra mig då? Säkerligen för så är inte jag. Jag vågar. Jag provar. Jag misslyckas. Jag lyckas. Jag misslyckas. Jag reser mig igen. Men det är okej!
 
För vem skulle jag vara om jag aldrig vågade ta steget. Inget varar för evigt. Allt är inte meningen. Inte just nu, men kanske imorrn. Nya stigar leder till nya vägar. Till nya erfarenheter. Bygger upp ett inre kapital av erfarenheter. 
 
Jag vägrar att fortsätta se mina avslut som misslyckanden. Nu var det färdigt. Det har gett mig vad jag behövde just nu. Nu är det dags att gå vidare. 
 
För jag är sån. Jag kastar mig över saker. Går på känslan. När känslan sedan falnar då vill jag vidare. Jag stannar inte kvar i något halvdant. För sån är inte jag. Jag måste få energi. Det måste kännas värdefullt. Det har också gjort att jag provat på en himla massa saker som känts bra för stunden.
 
Men! Det är inget misslyckande för att jag väljer att gå vidare! Någonstans har jag alltid trott det. Att det är ett misslyckande att inte hålla vid det jag påbörjar... Men nej. Livet är alldeles för kort för att hålla fast vid det som inte känns bra. 
 
Hela mitt liv har jag ägnat alldeles för mycket tid åt att fundera på vad andra tycker! Nu är det dags att tänka på mig. Vad vill jag egentligen? Just nu. För uppenbarligen är jag rätt snabb i mina växlingar. Tröttnar fort eller nått... Men jag har erkänt för mig själv att jag faktiskt är sån 😂
 
Puss å kram