iframe { height: 1px; width: 1px; }

Är det verkligen SNÖKAOS?!

Jahapp jag som trodde att NU får vi vår! Det är ju för sjuttsingen 1 mars imorrn och med skånska mått så är det vår då! Men för barnen skulle så är det väl ändå härligt med lite snö ;)
 
Men imorse var det inte roligt....jag var uppe i tid och var förberedd på att det skulle kunna ta 45min till jobb (istället för 15), men det tog faktiskt inte mer än 25min...
 
Men det är här med att skåningar inte kan hantera snö....det är flera sidor på det myntet....för det första så jaaaa visst...en del kan faktiskt inte köra....MEN det är inte som en norrländsk vinter när det snöar så här här nere! Eftersom det mer eller mindre saknas skog som hindrar snön från yra över alla vägar  så blir det bara VITT VITT VITT överallt! Det går inte att se varken väg eller andra medtrafikanter när det är som värst! Vi saknar ju tyvärr sådan där orangea pinnar (som finns överallt i norr för att markera var vägen slutar) utan har i bästa fall mitträcka och sidoräcke...men när snön har täckt ena sidan på dem så är allt VITT och det finns mycket lite stöd för körningen... SÅ! Med det sagt så gick det trots allt bra imorse! Jag tog sikte på bilen framför baklyktor :)
 
Men fler och fler skolor valde att stänga och bad föräldrar hämta sina barn, så också mina barns skola och förskola så jag körde hem efter lunch. Men det gick betydligt bättre att köra då! Men nu har det börjat ösa ner ordenligt igen!
 
Men en stund sken faktiskt solen så Ellie och hennes kompis som hon hade med sig hem lekte ute en stund <3
 
 
Det blir  lite snöhögar här också -bara på en dag :)
 
Några centimeter hade det kommit innan idag, men nu kan vi nog snart räkna med dubbelt upp...
 
 
 
 
 
Önskar er alla en riktigt härlig kväll!!

Puss å kram