Bokrecension - grymt spännande deckare!

Inte utan dig
Harlan Coben 


En hårdnackad eller kanske rent av hänsynslös polis får upp ett spår efter sin försvunna flickvän.


Boken inleds på ett spännande vis som sedan förvrids med ett skott & ett till.. Min första tanke är oj vad rå den här kommer att va… Men oroa dig inte - den känslan varar inte så länge, utan bilden av polisen Nap blir mer nyanserad och han framställs som mer human.


Historien byggs upp och den Spänning som skapas hålls vid boken igenom. Så gillar du deckare med en lite rå touch så kommer du att gilla den!

Likt en film sveps läsaren med genom gator, förhör & telefonsamtal i en svindlande historia om makt, svek hemlighetsmakeri & kärlek.


Harlan Coben gör förutom böcker tv-serier & det märks! Det är inte svårt att föreställa sig varken människor eller miljöer i boken. Kort sagt Filmspänning i bokform, jag hade glömt hur bra böcker kan vara på att utmåla riktig spänning. Hur jag i fantasin kan iscensätta och skapa stämning så pass att hjärtat börjar slå snabbare och nackhåren reser sig. Den där spänningen som vissa författare har gåvan att få ner på papper.


En sån där bok som en bara vill läsa ut för en vill veta slutet och samtidigt låta den vila lite för att dra ut på härligheten… En sån bok…


Vill du läsa en spännande, oförutsägbar & en riktig bladvändare till bok så har du här ett hett tips! Den släpps på svenska andra veckan i januari 🌟 In & förhandsboka den vet ja!Puss & kram