iframe { height: 1px; width: 1px; }

Pinsamt, men naturligt..eller?!

Nu bjuder jag på något som jag inte hade vågat yppa högt för bara några år sedan! OÖNSKAD HÅRVÄXT! Tänk så många av oss, kanske framförallt kvinnor, som dras med detta i ansiktet (för att bara nämna ett ställe). Jag har skämts så för mina fjun på överläppen och hakan! Har under flera års tid funderat på att göra någon slags laserbehandling med permanent hårborttagning...
 
Idag hade jag bokat tid hos Christels i Veberöd, men det visade sig att mina fjun på hakan och överläppen var lite för ljusa för att laser skulle kunna fungera på dem...Så idag testade jag istället Alkaline Wash! En slags syra som ska tränga ner på djupet för att mjuka upp håret och sedan få det att försvinna. Efter upprepade behandlingar kan håret bli glesare och kanske till och med försvinna permanent på behandlade områden! Håller tummarna! Men för dig som vill testa kan det vara bra att veta att det är gjort av musselskal (tänker att du som skaldjursallergiker kanske inte ska göra det?)
 
Själva "geggan" ska inte vara på mer än 3-4min så eventuella stickningar är ju snabbt övergående!
 
Men att det ska vara så svårt att tala öppet om sådana här "pinsamheter"...men det är ju helt naturligt! Herre je...det är ju något alla får dras med mer eller mindre! Men det jag inte visste var att "fjunen" blir grövre om du plockar dem!? 
 
 
Fick mina bryn plockade i samma veva så det känns extra fräscht nu! <3 Nu håller jag bara tummarna att denna behandling faktiskt kan vara något för mig!
 
Puss å kram