iframe { height: 1px; width: 1px; }

En kväll i juni

En kväll i juni
 
Anna Lönnqvist  (2021)
 
Jag sveptes iväg i en stormvind & känner fortfarande efterdyningarna av den känslostormande kärlek som genomsyrar sidorna.
 
En del historier tar en med storm, sveper runt med känslorna likt en tornado! Det här är en sådan historia! Jag sveptes iväg i en stormvind & känner fortfarande efterdyningarna av den känslostormande kärlek som genomsyrar sidorna.
 
Jag skulle beskriva boken som känslofylld till bredden. Kärlek, sorg, livsval & omgivningens förväntningar. Stämningen som byggs upp driver mig till tårar mer än en gång. Handlingen utspelar sig i nutid men med några tillbakablickar till 1968, där en av bokens karaktärer tvingas till livsavgörande beslut.
 
Det är en vacker berättelse -lika vacker som bokens omslag, och en bok jag kommer att bära med mig känslomässigt ett tag. Det är en berättelse om kärlek. Om att välja livet. Att välja sig själv. Även om jag skulle vilja ruska om bokens karaktär Ella ett par gånger… och visa henne i rätt riktning. Jag gillar verkligen böcker som berör och tar tag i mig på det här viset -som låter mig bli omskakad och känslosam.