iframe { height: 1px; width: 1px; }

Mytomanen -fortsättningen om Emma Sköld

Mytomanen

Sofie Sarenbrant

Här har ni en spännande mordgåta i modern tid med kopplingar till samhällsaktuella skildringar.

Åttonde boken i serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Alltså jag är tagen. Hur lyckas Sofie skapa en ännu mer spännande & svårslagen bladvändare än de första sju?! Ni kan ana att jag älskade den!

Handlingen kretsar kring Bromma, ett gäng fotbollskillar och deras familjer. En dag hittas en död pojke i närheten av en motionsslinga. Utredningen påbörjas med Emma i spetsen för att få en klar bild av vad som egentligen skedde de där natten mellan 3 och 4:e juni.

Jag älskar de där subtila underliggande budskapen med ledtrådar som till sist löses upp o knyts samman i slutet. När den ofattbara sanningen uppdagas och lämnar läsaren med en lagom cliffhanger till nästa bok.

En bra bok suger tag i mig som läsare. Redan från första sidan. Älskar den känslan - att vara fast från första raderna! Här har ni en spännande mordgåta i modern tid med kopplingar till samhällsaktuella skildringar.

Tusen tusen tack Bookmark Förlag & Sofie Sarenbrant för att ni så generöst återigen ger mig förtroende att läsa & recensera!

 
 
Puss å kram