Det händer mycket nu...

Slinker åt mig en stunds bloggtid... känner behov av att sätta ord på allt som händer nu... få ett ankare till någon slags verklighet. 

Och nej -inget dramatiskt vi har bara jobbat såååå många timmar varje dygn att dagarna flyter ihop. Tommy har ju "semester", men vi gräver pool, gör tralledäck, gräver ut garageuppfarten som ska bli plattlagd samt en "extraparkering" för husvagn o bilar... MEN spabadet är på plats och har skänkt oss flera timmars njutning även fast vi bara haft det en vecka... grymt härlig frizon för att koppla av på riktigt.

Idag har vi en bobcat hemma för att kunna flytta en jordhög som är i vägen för tralledäcket som vi håller på att bygga. Sen ska också två jordhögar till flyttas för att vi ska kunna beställa hem bärlager till bilparkeringarna.... 

Jordhögarna har vi väntat på att få bortforslade i två veckor nu... så vi kan väl vänta två till?!

Men mitt i allt jobbkaos här hemma så hade vi en enormt härlig utflykt hela familjen igår! Samlar våra framsteg i trädgården allt eftersom 😅

Vi var till Tirups Örtagård utanför Staffanstorp-kan varmt rekommendera denna oas! Förutom fika och lättare lunch finns det en rolig hinderbana och försäljning av växter och inredning!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Puss & kram