En ny stjärna på Romancehimlen

 
Sikta högt
Heléne Holmström
 
Nu är jag övertygad! Sverige har fått en till kunglighet på tronen av Romance! Efter att ha läst ut den andra boken på ett par dagar är det nu klart! Queen of Romance är Simona Ahrnstedt med Heléne Holmström är minsann inte långt ifrån om än jämlik! 
 
Alltså jag ääälskar att läsa Romance, bra & spännande Romance med lyckliga slut! Där det flera gånger känns - men hur sjuttsingen ska detta gå? Men då på något mirakulöst sätt så faller bitarna på plats och det slutar lyckligt! Riktigt feelgoodig Romance! 
 
I denna goding får vi möta Viktoria, 40+, som efter att ha blivit bedragen av sin man (åtskilliga gånger) går från hemma fru till advokat igen. Beskrivningen av denna värld känns i sig spännande och intrigerande i sig, med någon slags magi skimrande runt. 
 
Precis som i hennes förra bok känns handlingen modern och samhällsaktuell. Jag bara älskar känslan av att inte kunna lägga ifrån mig boken, att sväva in i denna värld av jurister och höginkomsttagare och bara njuta!
 
Vill du läsa mina tankar om hennes förra bok? Då hittar du min recension här! Författaren skriver just nu på bok tre...just so u know <3
 
 
#1 - - Josef Cullhed:

Hej Camilla,

Jag har tittat lite på din blogg och jag såg att du skriver bokrecensioner.

Vi håller på att bygga en tjänst där man ska kunna se all information om en bok, läsa recensioner och kunna hitta det bästa stället att köpa boken på - vi visar också var man kan köpa boken begagnad och om den finns som E-bok så att man kan spara på miljön.

Vi skulle tycka att det var jättekul om du ville länka från dina recensioner till oss. Om du länkar till en bok på vår sida så länkar vi tillbaka från boken till din recension.

Här kan du se hur boken "Sikta högt" ser ut på vår sida:
https://www.omnible.se/gtin/9789188801500

Även om du inte är intresserad så vore det kul att höra vad du tycker om vår tjänst.

Du kan maila mig på josef@omnible.se så kan jag berätta mer.

Vänliga hälsningar,
Josef Cullhed