Varför vill jag ha många följare?

Häromdagen nådde jag 900st följare på Instagram. Sedan i somras har jag nischat mig mot min bokläsning och recensioner där vilket gjort att jag nått ännu fler... Jag delade nyheten i storyn, men så fick jag frågan varför jag vill ha många följare. 
 
Frågan tog mig onekligen på sängen och först visste jag inte vad jag skulle svara. Men svarade gjorde jag, men så fick jag chans att fundera. Varför är vi många som ser framgång i många följare?
 
För mig handlar det faktiskt om att nå ut till fler med mina recensioner och tankar om böcker <3 Jag älskar att skriva och för varje kommentar med tack för mina boktips eller att jag lyckas beröra med mina ord värmer och ger så mycket energi tillbaka! Först tänkte jag att det kanske har med bekräftelse att göra och det har det ju i viss mening. Men att nå ut till fler skapar samtidigt fler möjligheter! Jag kanske kan utveckla mitt skrivande och läsande på något sätt? Jag känner ju att detta är rätt väg -min hobby som får ta mer och mer plats i mitt liv <3 Så vi får se vad det blir av det, men kul är det! 
 
Jag lever mitt liv här och nu och gör det som känns rätt! Om det sen visar sig att jag ska skriva i någon annan form -det får helt enkelt tiden utvisa. Men det känns rätt att låta Instagram vara ett forum för mina boktips, bokrecensioner och boktankar och ju fler som vill följa desto gladare blir jag!
 
 
millimys.se
 
 
#1 - - Fnulan:

Den frågan har jag också fått. Och vet du hur jag tänker, att se att man inspirerar andra och kan glädja kanske ensamma, ledsna eller bara nyfikna genom ord och bild, det är en gåva!
Jag följer också många för att jag vill bli inspirerad då foto och bild på människor är mig varmt om hjärtat.
Jag förstår att många inte förstår det vi sysslar med, men den glädjen vi kan sprida till andra, den är faktiskt gratis <3

Svar: Åh ja verkligen ❤️ Tack för att du tog dig tid att skriva! Kram på dig!
Millimy