Vilken helg!

Så börjar lovet gå mot sitt slut. Efter hemkomsten från Weissenhäuser i tisdags har vi hunnit med både Halloweenfirande, shopping, mys och en romantisk dejt...
Vi har till och med hunnit med två (!) shoppingrundor jag & min mamma 🙏❤️

Halloween
Barnen fick gå sin första Bus eller godis-runda i torsdags! Vi har ju nästan alltid varit bortresta alla tidigare Halloween och frågan är om det inte blivit större än tidigare... En familj här i byn går ALL IN och pyntar verkligen heeeela trädgården, klär ut sig och bjuder barnen på godis och fika! Tror det hade gått åt 125st godispåsar i torsdags!Vi försökte oss på lite pynt här hemma också - men det kom bara två besökare 😅På Kålvägen däremot var det många besökare! 


I fredags var vi bjudna till fam Zaar på Halloweenfest
Ellie hade både håriga och mindre håriga vänner under kvällen ❤️
Malins tårta! 🤩
Jag var man kvällen till ära! Så jäkla roligt att ikläda rollen som en manschauvinist 😈


Tårtan i sin helhet... 


Vips så fick hon två i famnen 🤗
Ellie har ju reagerat (allergiskt) på vad vi trodde var hästar och hundar tidigare.. Men nu reagerade hon inte alls! På torsdag får vi veta vad och om hon är allergisk! 
Tid med mannen på tumanhand
Det gäller ju verkligen att passa att gå ut när vi har barnvakt här hemma - mormor. Vi var sugna på bio och god mat. Men matställen fanns inte så många att välja på när det var fullbokat de tiderna vi ville... Men vi hittade en ledig tid på Harrys i Lund. Vi blev verkligen positivt överraskade! Jag åt Pasta Rossini & Tommy tog oxfilén. Fantastiskt gott! Vi fick vänta lite länge på efterrätten så de kompenserade oss med att göra en extra stor 😂
Bion blev Joker! Vilken film! Den var surrealistisk, grotesk, galen, intelligent, berörande och en filmisk skapelse utan dess like! Tror Joaquin Phoenix kommer att vinna Oscars för sin rolltolkning! 


Nu håller vi söndag, låg profil, och laddar för en ny arbets- och skolvecka ☺️

Puss å kram